Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Croissants
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni20" data-source="post: 761391" data-attributes="member: 6326"><p>Zrobione i juz prawie wszystko zjedzone. A wiec tak rogaliki nazywaja sie Croissants ale raczej nie smakuja jak one ale !! mimo to sa wyborne. Najlepsze rogaliki jakie jadlam do tej pory. Chrupiaca skorka i mieciutkie na wewnatrz. Zrobilam czesc normalnych a czesc nadziewanych sliwka w czekoladzie (obie wersje wspaniale). Maz dostal normalne rogaliki jako kanapki z serem i maselkiem a nadziane jako cos slodkiego do zagryzienia. </p><p>Rogaliki nie sa az tak bardzo pracochlonne tylko zajmuja miejsce w lodowke. Dodalam wiecej masla i sa bardzo maslane. Wlasciwie to dalam 160g. I smarowalam ciasto przy kazdym walkowaniu. A oto fotki :</p><p>[ATTACH=full]33531[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]33532[/ATTACH]</p><p></p><p>Warto jednak te 3 dni wytrzymac i je zrobic. Na pewno zrobie je nie raz ! Dziekuje Sylwia za przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni20, post: 761391, member: 6326"] Zrobione i juz prawie wszystko zjedzone. A wiec tak rogaliki nazywaja sie Croissants ale raczej nie smakuja jak one ale !! mimo to sa wyborne. Najlepsze rogaliki jakie jadlam do tej pory. Chrupiaca skorka i mieciutkie na wewnatrz. Zrobilam czesc normalnych a czesc nadziewanych sliwka w czekoladzie (obie wersje wspaniale). Maz dostal normalne rogaliki jako kanapki z serem i maselkiem a nadziane jako cos slodkiego do zagryzienia. Rogaliki nie sa az tak bardzo pracochlonne tylko zajmuja miejsce w lodowke. Dodalam wiecej masla i sa bardzo maslane. Wlasciwie to dalam 160g. I smarowalam ciasto przy kazdym walkowaniu. A oto fotki : [ATTACH=full]33531[/ATTACH] [ATTACH=full]33532[/ATTACH] Warto jednak te 3 dni wytrzymac i je zrobic. Na pewno zrobie je nie raz ! Dziekuje Sylwia za przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Croissants
Top
Bottom