Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Croissants
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 915830" data-attributes="member: 11142"><p><a href="http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/croissanty/przepis.html" target="_blank">http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francu...ty/przepis.html</a></p><p> Rewelacyjny przepis, Ciasto wspaniałe.</p><p></p><p>Drożdzy dodałam 30g swieżych i łyzeczkę suszonych.</p><p>Dla koloru 1 żółtko.</p><p></p><p>Ciato drożdzowe po pierwszym składniu, rosło w lodówce 12 godzin. </p><p>Następnie po rozwałkowaniu i zwinięciu w rogaliki rosło ponad 2 godziny.</p><p></p><p>Następnym razem wkleje zdjęcia po zniknęły błyskawicznie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 915830, member: 11142"] [URL="http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/croissanty/przepis.html"]http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francu...ty/przepis.html[/URL] Rewelacyjny przepis, Ciasto wspaniałe. Drożdzy dodałam 30g swieżych i łyzeczkę suszonych. Dla koloru 1 żółtko. Ciato drożdzowe po pierwszym składniu, rosło w lodówce 12 godzin. Następnie po rozwałkowaniu i zwinięciu w rogaliki rosło ponad 2 godziny. Następnym razem wkleje zdjęcia po zniknęły błyskawicznie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Croissants
Top
Bottom