- Sie 28, 2005
- 8,203
- 1,711
- 113
Przedwczoraj umylam cukinie, pokroilam w spore kawalki, wrzucilam do zalewy po malsolnych ogoreczkach.
Wlasnie zdegustowalam : delikatna, lekko kwaskowata, chrupka...
Dawno juz odkrylam, ze do zalewy po malsolnych mozna wrzucac: rozyczki kalafiora, brolukla, fasolke szparagowa mloda i co wpadnie do glowy i pod reke. Efekty zaskakujaco dobre - pod warunkiem ze sie lubi kiszonki. Z cukinia probowalam po raz pierwszy.
Wlasnie zdegustowalam : delikatna, lekko kwaskowata, chrupka...
Dawno juz odkrylam, ze do zalewy po malsolnych mozna wrzucac: rozyczki kalafiora, brolukla, fasolke szparagowa mloda i co wpadnie do glowy i pod reke. Efekty zaskakujaco dobre - pod warunkiem ze sie lubi kiszonki. Z cukinia probowalam po raz pierwszy.