Cukinia malosolna

qd

Well-known member
Sie 28, 2005
8,204
1,713
113
Przedwczoraj umylam cukinie, pokroilam w spore kawalki, wrzucilam do zalewy po malsolnych ogoreczkach.
Wlasnie zdegustowalam : delikatna, lekko kwaskowata, chrupka...


Dawno juz odkrylam, ze do zalewy po malsolnych mozna wrzucac: rozyczki kalafiora, brolukla, fasolke szparagowa mloda i co wpadnie do glowy i pod reke. Efekty zaskakujaco dobre - pod warunkiem ze sie lubi kiszonki. Z cukinia probowalam po raz pierwszy.
 

Imago

Member
Cze 26, 2006
6,551
1
0
Moja ciocia robi kiszoną od paru lat - do kiszenia dodaje ogórka
icon_smile.gif
jeszcze kiszone małe patisony są świetne
icon_smile.gif
 

Margarete

Member
Cze 23, 2007
1,969
0
0
Ojej Joanno, a postanowilam sobie zmniejszyc programm i co
baa.gif
. Dzis posialam zolte patissony, bo narobilas mi smaka
mniam.gif
kusicielko.
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,924
6,343
113
Masz rację, zaraz edytuję post, by nikogo nie wprowadzać w błąd.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy