Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
cukinia z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 1007197" data-attributes="member: 5086"><p>2 średnie cukinie </p><p>średnia cebula</p><p>4 większe pieczarki</p><p>jedna czerwona papryka </p><p>dwa ząbki czosnku</p><p>łyżeczka przyprawy garam masala</p><p>oliwa</p><p>trzy suszone pomidory </p><p>sól morska</p><p>pół łyżeczki zielonego pieprzu marynowanego </p><p></p><p>posiekaną w piórka cebulę i posiekany czosnekj podsmażamy na oliwie z garam masala, potem dodajemy pieczarki i smażymy, aż odparuje woda. Potem dorzucamy pokrojoną w półplasterki cukinię i pokrojoną w paseczki paprykę. Solimy, można popieprzyć, podlać odrobinę wody, żeby się nie przypalało.</p><p>Gdy cukinia zmięknie, dodać posiekane pomidory suszone, sól, marynowany pieprz. </p><p></p><p>Jeść z ryżem, makaronem, kawałkiem bagietki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 1007197, member: 5086"] 2 średnie cukinie średnia cebula 4 większe pieczarki jedna czerwona papryka dwa ząbki czosnku łyżeczka przyprawy garam masala oliwa trzy suszone pomidory sól morska pół łyżeczki zielonego pieprzu marynowanego posiekaną w piórka cebulę i posiekany czosnekj podsmażamy na oliwie z garam masala, potem dodajemy pieczarki i smażymy, aż odparuje woda. Potem dorzucamy pokrojoną w półplasterki cukinię i pokrojoną w paseczki paprykę. Solimy, można popieprzyć, podlać odrobinę wody, żeby się nie przypalało. Gdy cukinia zmięknie, dodać posiekane pomidory suszone, sól, marynowany pieprz. Jeść z ryżem, makaronem, kawałkiem bagietki [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
cukinia z pieczarkami
Top
Bottom