Cukiniowo-oscypkowe talarki:
1 średnia cukinia
1 oscypek
4 jajka
mąka i bułka tarta do obsypania
pieprz czarny mielony
1 łyżeczka oregano
olej do smażenia
Cuknię obieramy, kroimy na talarki.
Oscypka również kroimy w talarki.
Na każdym talarku cukini kładziemy talarek oscypka.
Jajka roztrzepujemy i dodajemy do nich oregano i pieprz czarny.
Oscypkowo-cukiniowe talarki maczamy raz w jajku raz w mące i ponownie raz w jajku i raz w mące - na koniec zanurzamy je w bułce tartej.
Smażymy na złotawy kolor z obydwu stron

1 średnia cukinia
1 oscypek
4 jajka
mąka i bułka tarta do obsypania
pieprz czarny mielony
1 łyżeczka oregano
olej do smażenia
Cuknię obieramy, kroimy na talarki.
Oscypka również kroimy w talarki.
Na każdym talarku cukini kładziemy talarek oscypka.
Jajka roztrzepujemy i dodajemy do nich oregano i pieprz czarny.
Oscypkowo-cukiniowe talarki maczamy raz w jajku raz w mące i ponownie raz w jajku i raz w mące - na koniec zanurzamy je w bułce tartej.
Smażymy na złotawy kolor z obydwu stron