Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Cytrynowe kwadraciki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 964605" data-attributes="member: 59"><p>Jak dobrze, ze tyle osob probuje. Tyle opini! </p><p></p><p>Zrobilam i ja. Z przepisu Amy Scherber z kasiazki &quot;The Sweeter Side of Amy's Bread&quot;, przepis bardzo podobny. W formie torcika na mezowskie urodziny. </p><p>U nas to swieto, bo mamy szlaban na mleko, a tu masa niby budyniowa, a naturalna, bez margaryny. </p><p></p><p>Jak dla mnie najlepsze kruche ciasto, na jakie znam przepis. Ciekawe, czy to dzieki dodatkowi maczki kukurydzianej? Bardzo cytrynowe i bardzo, bardzo slodkie. Az nie wiem, czy bardziej slodkie czy cytrynowe. Dlatego cieszy mnie, ze Dziunia zmniejszala ilosc cukru. </p><p>Nie zmienia to konsystencji? </p><p></p><p>Z pomarancza niewyrazne, a lemonki? </p><p>Albo sok z innych owocow? </p><p></p><p>Zdjecia nie ma. Bardzo szybko sie piecze i jeszcze szybciej znika. </p><p></p><p>Ale wkrotce bede piekla do pracy to moze sie uda pstryknac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 964605, member: 59"] Jak dobrze, ze tyle osob probuje. Tyle opini! Zrobilam i ja. Z przepisu Amy Scherber z kasiazki "The Sweeter Side of Amy's Bread", przepis bardzo podobny. W formie torcika na mezowskie urodziny. U nas to swieto, bo mamy szlaban na mleko, a tu masa niby budyniowa, a naturalna, bez margaryny. Jak dla mnie najlepsze kruche ciasto, na jakie znam przepis. Ciekawe, czy to dzieki dodatkowi maczki kukurydzianej? Bardzo cytrynowe i bardzo, bardzo slodkie. Az nie wiem, czy bardziej slodkie czy cytrynowe. Dlatego cieszy mnie, ze Dziunia zmniejszala ilosc cukru. Nie zmienia to konsystencji? Z pomarancza niewyrazne, a lemonki? Albo sok z innych owocow? Zdjecia nie ma. Bardzo szybko sie piecze i jeszcze szybciej znika. Ale wkrotce bede piekla do pracy to moze sie uda pstryknac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Cytrynowe kwadraciki
Top
Bottom