Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pronia" data-source="post: 1018176" data-attributes="member: 23052"><p>Czy to normalne, że masa czekoladowa w momencie wylewania gęstnieje? Kiedy wylałam już ją na papier miała konsystencje jakby budyniu i musiałam ją rączkami rozpłaszczać. Mam przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie. </p><p>Możecie powiedzieć jaka jest najlepsza czekolada? Zmieszałam milkę i alpen gold. Może to wina złej czekolad.</p><p>Czy muszę wkładać czekoladę do lodówki jeśli chcę od razu robić kwiatki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pronia, post: 1018176, member: 23052"] Czy to normalne, że masa czekoladowa w momencie wylewania gęstnieje? Kiedy wylałam już ją na papier miała konsystencje jakby budyniu i musiałam ją rączkami rozpłaszczać. Mam przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie. Możecie powiedzieć jaka jest najlepsza czekolada? Zmieszałam milkę i alpen gold. Może to wina złej czekolad. Czy muszę wkładać czekoladę do lodówki jeśli chcę od razu robić kwiatki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
Top
Bottom