Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="chachu" data-source="post: 899410" data-attributes="member: 11892"><p>Ale ja jeszcze nie robilam z syropem kuk. Dodawałam miód sztuczny i raczej było ok. Też mam problem ze znalezieniem go. Ważne jest aby przy białej czekoladzie np. miód był najjaśniejszy wtedy kwiaty będą jaśniejsze bardziej ecru. Ostanio np. szukałam białej czekolady w dużej tabliczce (okazuje sie ze tu jest z tym problem, wogóle z biała czekolada), znalazłam w Aldim ale przy rozpuszczaniu poczytałam co piszą na opakowaniu i okazało się że jest ona dla alergików bezglutenowa. Kolor miała piękny, jaśniejszy niż te na torcie ale lepienie z niej to była porażka zrobiłam tylko jedną rózyczke. Jednak do tej pory najlepsza jest ta z Lidla pakowana po cztery małe po 40g. Nie wiem czy w Polsce tez jest. Ale w Polsce jest większy wybór białej czekolady.</p><p>Aczkolwiek jeśli uda mi się znależć syrop kuk. napewno go wypróbuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chachu, post: 899410, member: 11892"] Ale ja jeszcze nie robilam z syropem kuk. Dodawałam miód sztuczny i raczej było ok. Też mam problem ze znalezieniem go. Ważne jest aby przy białej czekoladzie np. miód był najjaśniejszy wtedy kwiaty będą jaśniejsze bardziej ecru. Ostanio np. szukałam białej czekolady w dużej tabliczce (okazuje sie ze tu jest z tym problem, wogóle z biała czekolada), znalazłam w Aldim ale przy rozpuszczaniu poczytałam co piszą na opakowaniu i okazało się że jest ona dla alergików bezglutenowa. Kolor miała piękny, jaśniejszy niż te na torcie ale lepienie z niej to była porażka zrobiłam tylko jedną rózyczke. Jednak do tej pory najlepsza jest ta z Lidla pakowana po cztery małe po 40g. Nie wiem czy w Polsce tez jest. Ale w Polsce jest większy wybór białej czekolady. Aczkolwiek jeśli uda mi się znależć syrop kuk. napewno go wypróbuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
Bottom