Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tess16" data-source="post: 983826" data-attributes="member: 1740"><p>Ups, trochę mi się zdjęcia powywracały.</p><p></p><p>Sohers, dziękuję. Ostatnio dodawałam syrop z agawy, bo tylko taki dostałam. Czekolada wyszła mi trochę rzadka i musiałam ją wyrobić z cukrem pudrem. Zależy mi aby syrop był jak najjaśniejszy, zwłaszcza do białej czekolady. Z miodem nie robiłam, ale wiem, że syrop musi być gęsty.</p><p></p><p>Ankar , dziękuję. O konwaliach pisałam tu: <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20285" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20285</a> . Jeśli chodzi o kielich, to mąż wytoczył mi z drewna czaszę, na której wyprofilowałam górę kielicha. Następnie połączyłam z nogą i na wskroś przebiłam patyczkiem do szaszłyków dla zachowania pionu. Chyba wszystko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tess16, post: 983826, member: 1740"] Ups, trochę mi się zdjęcia powywracały. [B][/B]Sohers, [B][/B] dziękuję. Ostatnio dodawałam syrop z agawy, bo tylko taki dostałam. Czekolada wyszła mi trochę rzadka i musiałam ją wyrobić z cukrem pudrem. Zależy mi aby syrop był jak najjaśniejszy, zwłaszcza do białej czekolady. Z miodem nie robiłam, ale wiem, że syrop musi być gęsty. [B][/B]Ankar[B][/B] , dziękuję. O konwaliach pisałam tu: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20285"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20285[/URL] . Jeśli chodzi o kielich, to mąż wytoczył mi z drewna czaszę, na której wyprofilowałam górę kielicha. Następnie połączyłam z nogą i na wskroś przebiłam patyczkiem do szaszłyków dla zachowania pionu. Chyba wszystko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Czekolada plastyczna do wykonania róż
Top
Bottom