Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Czeskie pierniczki tradycyjne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1057782" data-attributes="member: 592"><p>tak ubija się trzepaczka a jeszcze lepiej mikserem , ja od razu wsypuje cukier do białka i ubijam , powstaje jednak nie beza (choć też jest puszyste) a gęsty lukier do rysowania </p><p>wysycha dość szubko i jest bardzo trwała, pierniczki zachomikowane na kilka miesięcy tez są smaczne i mają zjadliwe dekoracje lukrowe ew minimalnie tracą śnieżnobiały kolor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1057782, member: 592"] tak ubija się trzepaczka a jeszcze lepiej mikserem , ja od razu wsypuje cukier do białka i ubijam , powstaje jednak nie beza (choć też jest puszyste) a gęsty lukier do rysowania wysycha dość szubko i jest bardzo trwała, pierniczki zachomikowane na kilka miesięcy tez są smaczne i mają zjadliwe dekoracje lukrowe ew minimalnie tracą śnieżnobiały kolor [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Czeskie pierniczki tradycyjne
Top
Bottom