Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Czeskie pierniczki tradycyjne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1227983" data-attributes="member: 1443"><p>To zależy do czego one mają być, jeśli do ozdoby, to piekłabym długo do mocnego zrumienienia, bo wtedy będą twarde i małe szanse, że z czasem rozmiękną i pospadają z choinki. Jeśli mają być do konsumpcji, to piekłabym tylko do zezłocenia spodu, wierzch dotknięty palcem musi być jeszcze miękki i jasny. Myślę, że w zależności od przeznaczenia piekłabym między 10 a 20 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1227983, member: 1443"] To zależy do czego one mają być, jeśli do ozdoby, to piekłabym długo do mocnego zrumienienia, bo wtedy będą twarde i małe szanse, że z czasem rozmiękną i pospadają z choinki. Jeśli mają być do konsumpcji, to piekłabym tylko do zezłocenia spodu, wierzch dotknięty palcem musi być jeszcze miękki i jasny. Myślę, że w zależności od przeznaczenia piekłabym między 10 a 20 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Czeskie pierniczki tradycyjne
Top
Bottom