Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Domowe chorizo, czyli hiszpańska kiełbasa paprykowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1424343" data-attributes="member: 151"><p>Mi, Twoja maszynka to na 99,99% tzw. 5, maszynki domowe to zazwyczaj 5 lub 8, większe to już raczej przemysłowe tzw. wilki. Musisz zmierzyć średnicę sitka, jeśli będzie trochę ponad 5 cm, to jest to 5, a jak bliżej 8 cm to 8.</p><p>A nasadkę też mam tę plastikową, ona jest w komplecie z maszynką, teraz chyba też dodają. I faktycznie jest dobra do zwykłych kiełbas i nic mniejszego, kiedyś będę musiała dokupić mniejszą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1424343, member: 151"] Mi, Twoja maszynka to na 99,99% tzw. 5, maszynki domowe to zazwyczaj 5 lub 8, większe to już raczej przemysłowe tzw. wilki. Musisz zmierzyć średnicę sitka, jeśli będzie trochę ponad 5 cm, to jest to 5, a jak bliżej 8 cm to 8. A nasadkę też mam tę plastikową, ona jest w komplecie z maszynką, teraz chyba też dodają. I faktycznie jest dobra do zwykłych kiełbas i nic mniejszego, kiedyś będę musiała dokupić mniejszą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Domowe chorizo, czyli hiszpańska kiełbasa paprykowa
Top
Bottom