Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Domowe chorizo, czyli hiszpańska kiełbasa paprykowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="darek.grund" data-source="post: 1424693" data-attributes="member: 39286"><p>Od dłuższego czasu żona namawia mnie na kupno młynka i ta kiełbasa to jest pierwszy (i jak na razie jedyny) MOCNY powód dla którego jestem w stanie się zgodzić na zakup takiego sprzętu.</p><p></p><p>Zanim taka kiełbasa u mnie zawiśnie, to zawczasu chciałem zapytać, bo może ktoś próbował:</p><p></p><p>1. czy da się zamienić mięso wieprzowe i słoninę samym mięsem wołowym (z uwagi np. na dietę) - kiełbasa dużo na tym straci?</p><p>2. czym zastąpić wędzoną paprykę, bo zakładam że w sklepie takiego cuda nie kupię. Da się coś takiego zrobić w domowych warunkach? Ew. coś o podobnym smaku?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="darek.grund, post: 1424693, member: 39286"] Od dłuższego czasu żona namawia mnie na kupno młynka i ta kiełbasa to jest pierwszy (i jak na razie jedyny) MOCNY powód dla którego jestem w stanie się zgodzić na zakup takiego sprzętu. Zanim taka kiełbasa u mnie zawiśnie, to zawczasu chciałem zapytać, bo może ktoś próbował: 1. czy da się zamienić mięso wieprzowe i słoninę samym mięsem wołowym (z uwagi np. na dietę) - kiełbasa dużo na tym straci? 2. czym zastąpić wędzoną paprykę, bo zakładam że w sklepie takiego cuda nie kupię. Da się coś takiego zrobić w domowych warunkach? Ew. coś o podobnym smaku? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Domowe chorizo, czyli hiszpańska kiełbasa paprykowa
Top
Bottom