Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1509915" data-attributes="member: 67"><p>Ja tez stosowałam czasem jogurt bałkański i do wyników produkcji nie miałam zastrzeżeń, ale ja używam jogurtownicy, gdzie proces jest bardziej stabilny. Nie wiem czy ten bałkański ma na tyle żywotne bakterie, żeby wytrzymały tak długi czas, zanim się wystarczająco namnożą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1509915, member: 67"] Ja tez stosowałam czasem jogurt bałkański i do wyników produkcji nie miałam zastrzeżeń, ale ja używam jogurtownicy, gdzie proces jest bardziej stabilny. Nie wiem czy ten bałkański ma na tyle żywotne bakterie, żeby wytrzymały tak długi czas, zanim się wystarczająco namnożą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
Top
Bottom