Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Boshka" data-source="post: 1510074" data-attributes="member: 2183"><p>Bialko to nie powod ciagnacego sie jogurtu. Robie czasem jogurt z wysokobialkowego, wysokotluszczowego mleka krow Jersey i jogurt jest bardzo gesty. </p><p></p><p>Nigdy nie robilam za to ze startera z balkanskiego, nawet gdzies czytalam, ze balkanskei sie nie nadaja, ale skoro wam wychodzi to super. Zawsze kupuje maly kubeczek naturalnego jogurtu bio; bio oznacza, ze jogurt ma zywe kultury bakterii, i to jest moj zaczatek. </p><p></p><p>Dziewczyny korzystajace z mlekomatu, a wy to mleko gotujecie? Mnie sie zawsze wydawalo, ze mleko na jogurt powinno byc podgrzane do wysokiej temperaury a pozniej schlodzone do letniego, bo maja pracowac w nim bakterie z zaczatku a nie z surowego mleka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boshka, post: 1510074, member: 2183"] Bialko to nie powod ciagnacego sie jogurtu. Robie czasem jogurt z wysokobialkowego, wysokotluszczowego mleka krow Jersey i jogurt jest bardzo gesty. Nigdy nie robilam za to ze startera z balkanskiego, nawet gdzies czytalam, ze balkanskei sie nie nadaja, ale skoro wam wychodzi to super. Zawsze kupuje maly kubeczek naturalnego jogurtu bio; bio oznacza, ze jogurt ma zywe kultury bakterii, i to jest moj zaczatek. Dziewczyny korzystajace z mlekomatu, a wy to mleko gotujecie? Mnie sie zawsze wydawalo, ze mleko na jogurt powinno byc podgrzane do wysokiej temperaury a pozniej schlodzone do letniego, bo maja pracowac w nim bakterie z zaczatku a nie z surowego mleka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
Top
Bottom