Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hanca84" data-source="post: 1510535" data-attributes="member: 52882"><p>Donosze, że jogurt z mleka pasteryzowanego ze sklepu ma się bardzo dobrze. Jest gęsty, wystarczająco kwaśny i ma piękną konsystencje. Żadnych ciągnących glutów. A robiony z tego samego jogurtu bałkańskiego. A więc to jednak wina mleka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hanca84, post: 1510535, member: 52882"] Donosze, że jogurt z mleka pasteryzowanego ze sklepu ma się bardzo dobrze. Jest gęsty, wystarczająco kwaśny i ma piękną konsystencje. Żadnych ciągnących glutów. A robiony z tego samego jogurtu bałkańskiego. A więc to jednak wina mleka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
Top
Bottom