Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 829095" data-attributes="member: 67"><p>Z zotta robiłam i wychodził, ale myslę, że każdej firmie od może sie zdarzyć wypadek przy pracy i bakterie sie nie rozmnożą. Od jakiegoś czasu robię tylko z bałkańskiego w jest przepyszny. Wychodzi tak gęsty, że nie musze dodawać mleka granulowanego. Jedno opakowanie mam na 3 produkcje. </p><p>Może Twojemu jest za zimno i dlatego pożądana fermentacja nie zachodzi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 829095, member: 67"] Z zotta robiłam i wychodził, ale myslę, że każdej firmie od może sie zdarzyć wypadek przy pracy i bakterie sie nie rozmnożą. Od jakiegoś czasu robię tylko z bałkańskiego w jest przepyszny. Wychodzi tak gęsty, że nie musze dodawać mleka granulowanego. Jedno opakowanie mam na 3 produkcje. Może Twojemu jest za zimno i dlatego pożądana fermentacja nie zachodzi? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Domowy jogurt naturalny
Top
Bottom