Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Drobiowe kotleciki z majonezem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Moniak" data-source="post: 1264832" data-attributes="member: 69"><p>Są już podobne przepisy, ale ja robię jeszcze inaczej (wklepuję na prośbę marghe):</p><p></p><p>jedną dużą podwójną pierś pokroić w kostkę, do tego trochę sera żółtego w kostkę, do tego trochę cebuli w kostkę, pomidory suszone, dzisiaj dałam też oliwki, ostrej papryki trochę (mam suszoną w paseczkach z lidla) i do tego łycha majonezu (oczywiście kieleckiego fiesgrins.gif), trochę mąki pszennej i łyżka ziemniaczanej, 2 jajka, sól i pieprz - wszystko wymieszać (jajka można ewentualnie roztrzepać z majonezem i mąką, ale mnie się nigdy nie chce) na taką zwartą masę i łyżką wykładać na gorący olej. Smażyć z dwóch stron. </p><p>Robi się bardzo szybko, smakuje na ciepło i zimno, ja sobie zimne kładę na kanapkę icon_smile.gif]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Moniak, post: 1264832, member: 69"] Są już podobne przepisy, ale ja robię jeszcze inaczej (wklepuję na prośbę marghe): jedną dużą podwójną pierś pokroić w kostkę, do tego trochę sera żółtego w kostkę, do tego trochę cebuli w kostkę, pomidory suszone, dzisiaj dałam też oliwki, ostrej papryki trochę (mam suszoną w paseczkach z lidla) i do tego łycha majonezu (oczywiście kieleckiego fiesgrins.gif), trochę mąki pszennej i łyżka ziemniaczanej, 2 jajka, sól i pieprz - wszystko wymieszać (jajka można ewentualnie roztrzepać z majonezem i mąką, ale mnie się nigdy nie chce) na taką zwartą masę i łyżką wykładać na gorący olej. Smażyć z dwóch stron. Robi się bardzo szybko, smakuje na ciepło i zimno, ja sobie zimne kładę na kanapkę icon_smile.gif] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Drobiowe kotleciki z majonezem*
Top
Bottom