Dyniowy placek z czekoladą i orzechami włoskimi

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Moje płatki też były wyczuwalne ale nie twarde, może za małe jabłko, albo jajka za małe, bo wyraźnie zabrakło czegoś mokrego
icon_wink.gif

A co do słodkości, to tak, ciasto jest mało słodkie bo cukier brązowy jest mniej słodki od białego, ale mi to pasuje. I bardziej smakowało mi świeże, choć na drugi dzień też było dobre.
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,924
6,343
113
W moim też się ich niemal nie czuło, ale chlusnęłam więcej płynów ze względu na pełnoziarniste mąki.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

gatita

Member
Sty 19, 2009
1,237
0
0
Też tak myślę, że było za mało płynów. Jak robię ciasteczka owsiane to płatki są mięciutkie ale i ciasto rzadsze. Może za bardzo odparowałam dynię
gruebel_2.gif
Musimy sobie dać jeszcze jedna szansę
icon_mrgreen.gif
, bo ciasto pachnie pysznie !
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy