Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem brzoskwiniowo waniliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 580479" data-attributes="member: 2980"><p>Zrobilam z nektarynkami, tyle, ze z rozpedu zmiksowalam calosc dzemu. Bardzo dobry, choc po ostygnieciu wydaje mi sie, ze moglam go bardziej zagescic. Przy gotowaniu wydawalo mi sie, ze mozna juz ladowac do sloika. Z tym wlasnie czasem mam dylemat, czy juz czy jeszcze nie? W zeszlym roku robilam z winogron i wyszedl chyba najlepszy dotyczczas dzem, ale cholernie gesty i ciezko sie rozsmarowywal, bo za dlugo sie zastanawialam. A kolor mi wyszedl pomaranczowy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 580479, member: 2980"] Zrobilam z nektarynkami, tyle, ze z rozpedu zmiksowalam calosc dzemu. Bardzo dobry, choc po ostygnieciu wydaje mi sie, ze moglam go bardziej zagescic. Przy gotowaniu wydawalo mi sie, ze mozna juz ladowac do sloika. Z tym wlasnie czasem mam dylemat, czy juz czy jeszcze nie? W zeszlym roku robilam z winogron i wyszedl chyba najlepszy dotyczczas dzem, ale cholernie gesty i ciezko sie rozsmarowywal, bo za dlugo sie zastanawialam. A kolor mi wyszedl pomaranczowy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem brzoskwiniowo waniliowy
Top
Bottom