Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem marchwiowo-cytrynowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 864636" data-attributes="member: 4430"><p>Kermidt, ale w skorce od cytryny jest pektyna (tak jak i w miazszu) co powoduje dodatkowe zagestnienie konfitury.</p><p>Ale moze dodasz cukier zelujacy aby konsystencja nie ucierpiala.</p><p>Ja sprobuje zrobic z pomaranczy i marchwi, ale poczekam do stycznia przyszlego roku, kiedy to pomarancze maja najlepszy smak. (Teraz i tak ich nie ma)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 864636, member: 4430"] Kermidt, ale w skorce od cytryny jest pektyna (tak jak i w miazszu) co powoduje dodatkowe zagestnienie konfitury. Ale moze dodasz cukier zelujacy aby konsystencja nie ucierpiala. Ja sprobuje zrobic z pomaranczy i marchwi, ale poczekam do stycznia przyszlego roku, kiedy to pomarancze maja najlepszy smak. (Teraz i tak ich nie ma) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dżem marchwiowo-cytrynowy.
Top
Bottom