wywar z nóżek
6 jaj na twardo,
24 plasterki szynki
Jajka kroimy na ćwiartki i owijamy w plastry szynki tak aby kawałek jajka był widoczny. Dzidziusie układamy na półmisku i zalewamy wywarem. Wkładamy do lodówki.
Galaretę można również zrobić w inny sposób, tzn. ugotować pierś z kurczaka, pokroić ją w plastry, ułożyć na półmisku i zalać galaretą.
6 jaj na twardo,
24 plasterki szynki

Jajka kroimy na ćwiartki i owijamy w plastry szynki tak aby kawałek jajka był widoczny. Dzidziusie układamy na półmisku i zalewamy wywarem. Wkładamy do lodówki.
Galaretę można również zrobić w inny sposób, tzn. ugotować pierś z kurczaka, pokroić ją w plastry, ułożyć na półmisku i zalać galaretą.
Ostatnią edycję dokonał moderator: