- Wrz 25, 2004
- 20,571
- 2
- 0
Melon żółty
gruszki
Na dwie głodne osoby wykrawam 1/4 dużego żółtego melona, wyrzucam pestki, obieram skórkę i kroję go w średniawą kostkę. Następnie obieram 2 duże soczyste gruchy, pozbawiam je części niejadalnych i kroję w średnią kostkę.
Następnie mieszam składniki i gotowe
Deser jest bardzo soczysty i pyszny. Można go delikatnie skropić cytrynką. Z owoców bardzo szybko wytwarza się dość duża ilość soku, który jest równie pyszny.
gruszki
Na dwie głodne osoby wykrawam 1/4 dużego żółtego melona, wyrzucam pestki, obieram skórkę i kroję go w średniawą kostkę. Następnie obieram 2 duże soczyste gruchy, pozbawiam je części niejadalnych i kroję w średnią kostkę.
Następnie mieszam składniki i gotowe
Deser jest bardzo soczysty i pyszny. Można go delikatnie skropić cytrynką. Z owoców bardzo szybko wytwarza się dość duża ilość soku, który jest równie pyszny.