- Gru 2, 2004
- 13,816
- 1
- 38
Opakowanie szpnaku 450g (w przypadku mrożonego)
ricotta 250 g
oliwa
czosnek
opakowanie płatków migdałowych
Pół paczki makaronu kokardki
Rozgrzać oliwę, podgrzać rozgnieciony czosnek
Wciepać szpinak (nie odlewać wody ze szpinaku)
Do tego ricottę.
Mieszać.
Poslić
Popieprzyć
Wciepać makaron ugotowany uprzednio oraz płatki migdałowe.
Mieszać.
Jeść.
Ewentualnie przed jedzeniem posypać startym parmezanem, ale niekoniecznie.
Smacznego. (przepis podpatrzony w knajpie, zaakceptowany przez Marghe, skonfigurowany dzięki Linn, wypróbowany na własnej osobie, osobie męża, matki i jednego dziecka, które niestety pluło płatkami migdałów
)
ricotta 250 g
oliwa
czosnek
opakowanie płatków migdałowych
Pół paczki makaronu kokardki
Rozgrzać oliwę, podgrzać rozgnieciony czosnek
Wciepać szpinak (nie odlewać wody ze szpinaku)
Do tego ricottę.
Mieszać.
Poslić
Popieprzyć
Wciepać makaron ugotowany uprzednio oraz płatki migdałowe.
Mieszać.
Jeść.
Ewentualnie przed jedzeniem posypać startym parmezanem, ale niekoniecznie.
Smacznego. (przepis podpatrzony w knajpie, zaakceptowany przez Marghe, skonfigurowany dzięki Linn, wypróbowany na własnej osobie, osobie męża, matki i jednego dziecka, które niestety pluło płatkami migdałów