- Mar 19, 2005
- 37,849
- 6
- 38
jeszcze nie próbowałam, w niedzielę będę to testować na gościach
30 g czarnych oliwek bez pestek
350 g sera feta (a tak sobie myślę, że owczy też byłby dobry)
2 żółtka
pieprz
rozmaryn
tymianek
- wymieszać posiekane oliwki z serem, żółtkami, doprawić. I nadziewać pierożki.
Jeżeli się na nie zdecyduję w niedzielę, doniosę, jak smakują.
A przepis jest ze starego numeru "Sól i Pieprz".
30 g czarnych oliwek bez pestek
350 g sera feta (a tak sobie myślę, że owczy też byłby dobry)
2 żółtka
pieprz
rozmaryn
tymianek
- wymieszać posiekane oliwki z serem, żółtkami, doprawić. I nadziewać pierożki.
Jeżeli się na nie zdecyduję w niedzielę, doniosę, jak smakują.
A przepis jest ze starego numeru "Sól i Pieprz".