- Paź 29, 2004
- 550
- 4
- 18
Faworki sa pracochlonne ale naprawde pyszne! Przepis jest bardzo stary i od wielu lat sprawdza sie bez zarzutu
40 dag maki
4 lyzki cukru
2 lyzki masla
8 zoltek
4 jajka
1 lyzka smietanki
kieliszek araku
z podanych skaldnikow zagniesc ciasto dodajac zoltka i jajka ubite na piane, apotem pozostaje jedynie zatrudnic kogos coby bil to ciasto walkiem -tak z 10 -15 min.dalej postepujemy jak zwykle
40 dag maki
4 lyzki cukru
2 lyzki masla
8 zoltek
4 jajka
1 lyzka smietanki
kieliszek araku
z podanych skaldnikow zagniesc ciasto dodajac zoltka i jajka ubite na piane, apotem pozostaje jedynie zatrudnic kogos coby bil to ciasto walkiem -tak z 10 -15 min.dalej postepujemy jak zwykle