Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fefernuski kociewskie.*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1486880" data-attributes="member: 956"><p>Smakują, Joanno. Była córka z synem i też się zajadali.</p><p></p><p>Moja uwaga: robiłam bardzo cienkie wałeczki, które spłaszczałam nożem i kroiłam skośnie malutkie &quot;kopytka&quot;. Takie nie szersze niż 1 - 1,5 cm. One w piecu bardzo puchną. Pierwszą blachę miałam przepisowe to znaczy większe i te piekłam 20 minut, te mniejsze około 15 minut. Lukrowałam jak tylko wystygły. Suszyłam na kratkach; w trakcie raz przewróciłam, żeby spód szybciej wysechł.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1486880, member: 956"] Smakują, Joanno. Była córka z synem i też się zajadali. Moja uwaga: robiłam bardzo cienkie wałeczki, które spłaszczałam nożem i kroiłam skośnie malutkie "kopytka". Takie nie szersze niż 1 - 1,5 cm. One w piecu bardzo puchną. Pierwszą blachę miałam przepisowe to znaczy większe i te piekłam 20 minut, te mniejsze około 15 minut. Lukrowałam jak tylko wystygły. Suszyłam na kratkach; w trakcie raz przewróciłam, żeby spód szybciej wysechł. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fefernuski kociewskie.*
Top
Bottom