Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fefernuski kociewskie.*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1551419" data-attributes="member: 1024"><p>Spokojnie możesz jutro piec. Pilnuj tylko, żeby ich nie przepiec, to będą cudownie miękkie i pyszne.</p><p>Ja piekę w niższej temperaturze niż w przepisie i krócej; czas zależy od grubości i wielkości ciasteczek, ale trzeba pamiętać o tym, że w czasie stygnięcia twardnieją, więc zdejmuje się je z blachy jeszcze miękkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1551419, member: 1024"] Spokojnie możesz jutro piec. Pilnuj tylko, żeby ich nie przepiec, to będą cudownie miękkie i pyszne. Ja piekę w niższej temperaturze niż w przepisie i krócej; czas zależy od grubości i wielkości ciasteczek, ale trzeba pamiętać o tym, że w czasie stygnięcia twardnieją, więc zdejmuje się je z blachy jeszcze miękkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Fefernuski kociewskie.*
Top
Bottom