Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia barese / wersja maszynowa /
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 495830" data-attributes="member: 52"><p>Jest krysztalkowata czy aksamitna? Ja robie z takiej aksamitnej, jak maka klasyczne / nazywa sie dwukrotnie mielona /.</p><p>Z tego wniosku wynika, ze to powinna byc Golden Durum Flour:</p><p><a href="http://home.earthlink.net/~ggda/Sicilian_Suite_Frameset.htm" target="_blank">http://home.earthlink.net/~ggda/Sicilian_Suite_Frameset.htm</a></p><p>Semolina Flour to ta krysztalkowata. Integrale to razowa / akurat mam w domu: sa slady otrebow /.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 495830, member: 52"] Jest krysztalkowata czy aksamitna? Ja robie z takiej aksamitnej, jak maka klasyczne / nazywa sie dwukrotnie mielona /. Z tego wniosku wynika, ze to powinna byc Golden Durum Flour: [URL="http://home.earthlink.net/~ggda/Sicilian_Suite_Frameset.htm"]http://home.earthlink.net/~ggda/Sicilian_Suite_Frameset.htm[/URL] Semolina Flour to ta krysztalkowata. Integrale to razowa / akurat mam w domu: sa slady otrebow /. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia barese / wersja maszynowa /
Top
Bottom