Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia nadziewana prosciutto i serem Bajaderki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zielona" data-source="post: 106644" data-attributes="member: 55"><p>miałam "hangar na samoloty"-wyrosło mi na środku (raczej się podniosło) ale takie cieniutkie ciasto, chrupiące i raczej twarde...czyli zaliczyłam porazkę. Nie wiem gdzie błąd-gdy wyrabiałam ciasto było mięciutkie i pieknie wyrosło w misce-może przed włozeniem do lodówy powinnam poczekac, by sobie podrosło i odpoczęlo juz jako foccacia?-nie miałam folii i przykryłam papierem do pieczenia-może za cięzki był i nie pozwolił roznąć???</p><p>szczęście, że włoski gośc nie dojechał...</p><p>ale dzieciom smakowało, oczywiscie ochrzcili to pizzą, i nawet maly w nocy sie obudził i prosiło kawałek pizzy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zielona, post: 106644, member: 55"] miałam "hangar na samoloty"-wyrosło mi na środku (raczej się podniosło) ale takie cieniutkie ciasto, chrupiące i raczej twarde...czyli zaliczyłam porazkę. Nie wiem gdzie błąd-gdy wyrabiałam ciasto było mięciutkie i pieknie wyrosło w misce-może przed włozeniem do lodówy powinnam poczekac, by sobie podrosło i odpoczęlo juz jako foccacia?-nie miałam folii i przykryłam papierem do pieczenia-może za cięzki był i nie pozwolił roznąć??? szczęście, że włoski gośc nie dojechał... ale dzieciom smakowało, oczywiscie ochrzcili to pizzą, i nawet maly w nocy sie obudził i prosiło kawałek pizzy [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia nadziewana prosciutto i serem Bajaderki
Bottom