Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia nadziewana prosciutto i serem Bajaderki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 110940" data-attributes="member: 231"><p>zawsze tak jest, że wyrośnięte ciasto w maszynie tak opada w czasie wyjmowania. Po prostu ma dużo gazu. I nie chodiz tylko o ciasto focacciowe</p><p>Jelsi zależy mi na tym, żeby zachowało gaz, to wyrastam je w misce i delikatnie przekładam (z maszyny się nei da delikatnie)</p><p></p><p>czemu wychodzą hangary, to ja juz nie mam pomysłu... a jak Ci urosło w lodówce? - mi rośnie tak dwukrotnie, każda warstrwa ma grubość przed ieczeniem o 1,5-2 cm - i jakos nei wiem, jak z tego mógłby wyjść hangar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 110940, member: 231"] zawsze tak jest, że wyrośnięte ciasto w maszynie tak opada w czasie wyjmowania. Po prostu ma dużo gazu. I nie chodiz tylko o ciasto focacciowe Jelsi zależy mi na tym, żeby zachowało gaz, to wyrastam je w misce i delikatnie przekładam (z maszyny się nei da delikatnie) czemu wychodzą hangary, to ja juz nie mam pomysłu... a jak Ci urosło w lodówce? - mi rośnie tak dwukrotnie, każda warstrwa ma grubość przed ieczeniem o 1,5-2 cm - i jakos nei wiem, jak z tego mógłby wyjść hangar... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Focaccia nadziewana prosciutto i serem Bajaderki
Top
Bottom