- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Brokuły w cząstkach (ilość w zależności od osób i głodu
) obgotować chwile (3-5 min.) w wodzie posolonej i pocukrzonej - ja je robie na parze.
Sos/dip:
jogurt naturalny (dla siebie robie z polowy duzego)
2 łyżki musztardy francuskiej (ta z calymi ziarenkami gorczycy)
duuuużo koperku posiekanego (zimą mam mrożony)
sól, pieprz
Wszystkie składniki sosu wymieszać.
Polać brokuły na talerzu.
Smacznego

Sos/dip:
jogurt naturalny (dla siebie robie z polowy duzego)
2 łyżki musztardy francuskiej (ta z calymi ziarenkami gorczycy)
duuuużo koperku posiekanego (zimą mam mrożony)
sól, pieprz
Wszystkie składniki sosu wymieszać.
Polać brokuły na talerzu.
Smacznego

Ostatnią edycję dokonał moderator: