Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Ful
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1019428" data-attributes="member: 10341"><p>Zrobiłam i zapomniałam się pochwalić. Bób obierałam z osłonek, a zamiast natki kolendry wzięłam pietruszkową. I tak wyszło bardzo smaczne. Zrobiłam z połowy porcji podanej w przepisie, bo nie sądziłam, że trafi się mój syn, uwielbiajacy bób pod każdą postacią, i zje prawie całą porcję. Już zamówił następną. W warzywniaku ciągle jest bób, więc będzie powtórka. Dzięki za smakowity przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1019428, member: 10341"] Zrobiłam i zapomniałam się pochwalić. Bób obierałam z osłonek, a zamiast natki kolendry wzięłam pietruszkową. I tak wyszło bardzo smaczne. Zrobiłam z połowy porcji podanej w przepisie, bo nie sądziłam, że trafi się mój syn, uwielbiajacy bób pod każdą postacią, i zje prawie całą porcję. Już zamówił następną. W warzywniaku ciągle jest bób, więc będzie powtórka. Dzięki za smakowity przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Ful
Top
Bottom