Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Gęsi smalec do chleba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 771953" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Oczywiście można eksperymentować. Z cebulką może być równie dobry. A jeśli chodzi o smalec gęsi w kuchni żydowskiej, to podobnie jak inne tłuszcze z drobiu jest używany do przygotowywania mięs, bo masło, jako produkt mleczny nie może być używany w kuchni mięsnej. Zresztą, więcej na ten temat , gdyby</span></p><p><span style="font-size: 26px">chciała, powiedziałaby nam Sinistra, która zdaje się dobrze zna temat i nie popełniłaby błędu, którego ja mogę się nie ustrzec. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 771953, member: 10341"] [SIZE=10]Oczywiście można eksperymentować. Z cebulką może być równie dobry. A jeśli chodzi o smalec gęsi w kuchni żydowskiej, to podobnie jak inne tłuszcze z drobiu jest używany do przygotowywania mięs, bo masło, jako produkt mleczny nie może być używany w kuchni mięsnej. Zresztą, więcej na ten temat , gdyby chciała, powiedziałaby nam Sinistra, która zdaje się dobrze zna temat i nie popełniłaby błędu, którego ja mogę się nie ustrzec. [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Gęsi smalec do chleba
Top
Bottom