Gingerbread financier z pianą z powideł na wierzchu

AgusiaH

Member
Wrz 20, 2004
3,054
1
0
Malgosimi @ 30 Jan 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=441354a orzechy... nie wiem... autorka przpeisu w ksiazce nic nie pisze, ze mozna zamieniac, we wwszystkich jej przepisach na financier są migdały.. nie wiem.. mozna sprobowac
icon_smile.gif
A co to za ksiazka Malgosiu?
A zamieniac na inne orzechy mozna, choc tak jak piszesz klasyka jest z migdalami. Ja robilam jakis czas temu pistacjowe.
 

Paulinka

Member
Wrz 18, 2004
4,772
0
0
Czy moge zamiast 3 rodzajów cukru dać jeden- zwykły kryształ?

Czy na pewno w przepisie nie ma proszku do pieczenia/sody? Czy ono rośnie, skoro się nie ubija białek?

Thank You from the mountain
icon_biggrin.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy