Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Gofry lekkie i chrupiace
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sanisani" data-source="post: 802445" data-attributes="member: 8418"><p>gdzies czytalam zeby gofry byby bardziej chrupiace to zamiast mleka trzeba dac wode gazowana bo mleko ponoc jest sprawca tych gumowatych. ja mam dezala jednak nie wiem za kazdym razem inaczej wychodza raz wyszly puszyste a zadrugim rzaem klapa. a wy jak robicie bo ja jak wleje ciasto to szybko obracam gofrownice na drugą strone i ściskam ja rekami ale nie wiem czy przez to ciasto mi nie wyrasta i staje sie cieżkie co o tym myslicie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sanisani, post: 802445, member: 8418"] gdzies czytalam zeby gofry byby bardziej chrupiace to zamiast mleka trzeba dac wode gazowana bo mleko ponoc jest sprawca tych gumowatych. ja mam dezala jednak nie wiem za kazdym razem inaczej wychodza raz wyszly puszyste a zadrugim rzaem klapa. a wy jak robicie bo ja jak wleje ciasto to szybko obracam gofrownice na drugą strone i ściskam ja rekami ale nie wiem czy przez to ciasto mi nie wyrasta i staje sie cieżkie co o tym myslicie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Gofry lekkie i chrupiace
Bottom