gofry pyszne

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Wczoraj je zrobiłam, rzeczywiście dobre są, mocno chrupiące i delikatne w środku ale jak dla mnie to za słone wyszły , zrobiłam dokładnie jak w przepisie i na drugi raz dam szczyptę soli po prostu a nie pół łyżeczki :roll: Jeszcze tylko muszę odświeżyć pamięć co do bajaderkowych gofrów (może dziś zrobię) i będę mieć porównanie, wówczas ocenię, które mi lepiej smakują.

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
hm... no nie wiem u mnie bylo ok, ale sól to kwestia smaku

mi smakuja z obu przepisow (tamte sa ani slodkie ani slone bo ani tego, ani tego nie ma) - lubie miec roznorodnosc
icon_smile.gif

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Albo łyżeczki ja mam za duże :lol: Ale poza tym były OK. A ja w ogóle małosolna jestem ( oprócz ogórków małosolnych, których nienawidzę ;) ) i może dlatego za słone dla mnie były, a te bajaderkowe takie neutralne w smaku bardzo mi pasowały.

Aniks

Member
Paź 31, 2004
1,828
0
0
naprawdę pyszne są
icon_smile.gif
dzisiaj zrobiłam

powiedzcie mi tylko co zrobić żeby nie zmiękły ( oczywiście w przypadku gdy nie pochłania się ich zaraz po upieczeniu). Czy wy każdy oddzielnie kładziecie czy jakoś specjalnie studzicie???

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
ja suszę/odparowywuję WSZYSTKIE gofry na stojaczku! Mam takie cos z ikei - nawet nie wiem na co to było. śrubokrętem rozszerzyłam przestrzenie miedzy prętami i mam stojak.

Aniks

Member
Paź 31, 2004
1,828
0
0
dzięki
icon_smile.gif

kratki, tej w piekarniku nie mam niestety
Małgoś, jak będziez miała chwilkę to pstryknij fotkę temu twojemu stojaczkowi bo mnie zaintrygował

reniam

Member
Lut 17, 2006
592
0
0
Gofry są naprawdę chrupiące i pyszne.Mówię to z pełną odpowiedzialnością,bo przerobiłam wiele przepisów
daumen.gif

e-lunia

Member
Maj 24, 2005
523
0
0
Naprawdę pycha te gofry, chyba najlepsze jakie robiłam do tej pory
icon_smile.gif

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
hurraaa!! hurrra!!!
icon_smile.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy