trzkasienka @ 6 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252098i najbardziej z golabkow to lubie kapuste
A ja najbardziej farszkapusta zawsze zostawala na talerzu, a ja zjadalam farsz + sos
![]()
sabuto @ 14 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368830Właśnie mam parzyć liście ile tego octu dolać?2 łyżki
sabuto @ 14 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368836Dzięki! Idę działać !![]()
Edit; Gołąbki zrobione, teraz zawsze będę dodawać ocet bo liście są super plastyczne. Dzięki Jean
Moje już ugotowane, właśnie powyciągałam z garów, wyszły mi nieskromnie mówiąc genialne![]()
![]()
Robiłam pierwszy raz tylko z kaszą i z włoskiej kapusty. Jako przyprawy za radą sister dodałam 1 1/2 zupy ogonowej w proszku, która daje taki wyśmienity smaczek, a dodatkowo dorzuciłam kilka grzybów ugotowanych i pokrojonych, jednym słowem wspaniałe mi wyszły![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.