Ilona @ 28 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=812967I możesz tą fasolówką przepchnąć w razie jakby coś, gdzieś utkwiło![]()
Ilonka łobuzie, jesteś mi winna czyszczenie monitora, właśnie się oplułam przez Ciebie.
Podstaw talerz, idę nalewać fasolową![]()
Ilona @ 28 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=812985OooooWłaśnie miskę po śniadaniu umyłam![]()
![]()
Lej kobieto, lej![]()
I jak, dotarł obiad? Gołąbki też posłałam![]()
![]()
A tak serio to pyszne gołąbki Margot, trzymałam się ściśle przepisu przy farszu, zrobiłam z włoskiej kapusty, bo tą wolę, sos pomidorowy po mojemu, wchodzą na stałe![]()
![]()
A chłop zwęszył podstęp, zjadł zupę i się pyta: "A te gołąbki to prawdziwe (mięsno - ryżowe) czy oszukane?." Później spróbował i stwierdził, że to profanacja gołąbka, ale zjadł słuszną porcję jak ja, więc chyba mu smakowało![]()
Izolda @ 28 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=813163I jak, dotarł obiad? Gołąbki też posłałam![]()
Chyba ktoś się pod rurociąg podłączył, bo czekałam, czekałam i w końcu zrezygnowana zjadlam ten mój bigos wege - głodna już byłam![]()
![]()
Ilona @ 29 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=813528Chyba ktoś się pod rurociąg podłączył, bo czekałam, czekałam i w końcu zrezygnowana zjadlam ten mój bigos wege - głodna już byłam![]()
Ilonkaaa![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.