Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Gombapörkölt, czyli grzybowy gulasz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1662448" data-attributes="member: 956"><p>Ja robiłam z brunatnych pieczarek. Oczywiście nie gotowałam tak długo cebuli. Po chwili duszenia dodałam pieczarki. Jedyna zmiana to dodałam niewielki kawałek czerwonej papryki, która mi zalegała w lodówce i połówkę papryczki chili, żeby zaostrzyć smak.</p><p></p><p>[ATTACH=full]99296[/ATTACH]</p><p></p><p>Wydaje mi się, że z grzybami leśnymi byłby jeszcze lepszy, bo pieczarki są jednak sztywniejsze od grzybów leśnych.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1662448, member: 956"] Ja robiłam z brunatnych pieczarek. Oczywiście nie gotowałam tak długo cebuli. Po chwili duszenia dodałam pieczarki. Jedyna zmiana to dodałam niewielki kawałek czerwonej papryki, która mi zalegała w lodówce i połówkę papryczki chili, żeby zaostrzyć smak. [ATTACH=full]99296[/ATTACH] Wydaje mi się, że z grzybami leśnymi byłby jeszcze lepszy, bo pieczarki są jednak sztywniejsze od grzybów leśnych. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Gombapörkölt, czyli grzybowy gulasz
Top
Bottom