- Gru 31, 2008
- 206
- 0
- 0
Składniki (na jedna porcję)
-mała bagietka z serem lub paluch
-jeden długi lub 2 małe parówki (jeśli ktoś nie preferuje to kiełbaska)
-poszatkowana kapusta (biała, czerwona
-1/4 cebuli w talarkach
-ząbek czosnku
-troche startego sera
- 3 plasterki pomidora
-ketchup
-majonez
-musztarda
-bazylia
Parówki wrzucic na ruszt. Majonez, ketchup, musztardę i drobno posiekana bazylie wymieszać i wysmarowac przekrojoną wzdłuż bułkę. Wepchać do środka kapustę i cebulę. Włożyć gorąca już parówkę, na boki powciskać przekrojone na pół plasterki pomidora; ząbek czosnku pokroić na plasterki i poukładać je wzdłuż hot-doga, posypać startym serem i do piekarnika aż ser się rozpuści. Smak naprawdę niesamowity - czasem jak je jem, myślę że powinienem pracowac w budce z fast-foodem
-mała bagietka z serem lub paluch
-jeden długi lub 2 małe parówki (jeśli ktoś nie preferuje to kiełbaska)
-poszatkowana kapusta (biała, czerwona
-1/4 cebuli w talarkach
-ząbek czosnku
-troche startego sera
- 3 plasterki pomidora
-ketchup
-majonez
-musztarda
-bazylia
Parówki wrzucic na ruszt. Majonez, ketchup, musztardę i drobno posiekana bazylie wymieszać i wysmarowac przekrojoną wzdłuż bułkę. Wepchać do środka kapustę i cebulę. Włożyć gorąca już parówkę, na boki powciskać przekrojone na pół plasterki pomidora; ząbek czosnku pokroić na plasterki i poukładać je wzdłuż hot-doga, posypać startym serem i do piekarnika aż ser się rozpuści. Smak naprawdę niesamowity - czasem jak je jem, myślę że powinienem pracowac w budce z fast-foodem