Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
gruszki w syropie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 166621" data-attributes="member: 90"><p>Kwasek troszkę utwardza, powoduje, że zachowuje się kolor, ale głównie do smaku, żeby nie było mdłe. Ja kwasek daję do truskawek i do gruszek właśnie. Do brzoskwiń też możesz dać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 166621, member: 90"] Kwasek troszkę utwardza, powoduje, że zachowuje się kolor, ale głównie do smaku, żeby nie było mdłe. Ja kwasek daję do truskawek i do gruszek właśnie. Do brzoskwiń też możesz dać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
gruszki w syropie
Top
Bottom