- Lis 21, 2006
- 15,028
- 3
- 0
Grzanki czosnkowe
Zrobienie lubianego przez wiele osób pieczywa czosnkowego jest niezwykle proste.
Potrzebna nam kajzerka lub bagietka, kroimy je w plastry.
Przygotowujemy masło czosnkowe:
Do 1/5 kostki miękkiego masła dodajemy przeciśnięty ząbek czosnku oraz ulubione zioła - w moim przypadku to bazylia, estragon i majeranek.
Smarujemy kromki masłem i zapiekamy w piekarniku na rumiano.
I już! Wspaniały smak i zapach.
smacznego!
Zrobienie lubianego przez wiele osób pieczywa czosnkowego jest niezwykle proste.


Potrzebna nam kajzerka lub bagietka, kroimy je w plastry.
Przygotowujemy masło czosnkowe:
Do 1/5 kostki miękkiego masła dodajemy przeciśnięty ząbek czosnku oraz ulubione zioła - w moim przypadku to bazylia, estragon i majeranek.
Smarujemy kromki masłem i zapiekamy w piekarniku na rumiano.
I już! Wspaniały smak i zapach.

smacznego!

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: