Mała_Mi @ 11 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=761703Kurczę, przykro mi, mnie w tym cieście zakalec nigdy nie wyszedł, to jedno z ciast - pewniaków
Ciasto ucierane+ hasło: pewniak i stresuję sie już przy samym czytaniu przepisu. U mnie wtedy to też pewniak. ZakalcowyNie lubimy się z ucieranymi.![]()
![]()
Sinistra @ 12 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=761872Ciasto ucierane+ hasło: pewniak i stresuję sie już przy samym czytaniu przepisu. U mnie wtedy to też pewniak. ZakalcowyNie lubimy się z ucieranymi.![]()
Zwłaszcza ten pewniak stresuje najbardziej, bo jeżeli pewniak nie wychodzi to mam omijać kuchnię szerokim łukiem?![]()
Mała_Mi @ 12 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=761921Sini, możemy oswajać Twoje ucierane razem.( to tak jak z tym drozdżowym, ktore robi sie samo
- to też się zrobi )
Udziela Pani korepetycji?
Mała_Mi @ 20 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=764818Osobistych? Niektórym - tak. Pani oczywiście wlicza się w to grono.Można by to połączyć z instrukcją zaplatania chałki![]()
Jestem jak najbardziej za!
ewelinka111 @ 23 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=766402mam całą liste ciast do upieczeniaale .... w sobote pieke piekną gwiazdkę![]()
i bedę jeść do syta - pomimo wzrostu mojej wagi .
... raz się żyje
i nie można żałować sobie przyjemnośc jedzenia " takich wybornych ciast "![]()
![]()
Mała MI same rarytasy tworzysz w kuchni![]()
Mała_Mi @ 23 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=766466Ewelinko![]()
![]()
![]()
![]()
Trzymam kciuki, żeby dobrze wyszło
Musi sie ładnie upiectwoje przepisy zaawsze ładnie wyrastają w moim piekarniku![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.