Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Hiram skandynawski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnkaP" data-source="post: 1660976" data-attributes="member: 6990"><p>Cały szkopuł w tym, że ja raczej gości w domu nie podejmuję, bo nie robię żadnych imprez typu: urodziny, imieniny itp. Poza tym jeśli już mam coś świętować, to wolę spotykać się w restauracji lub kawiarni, bo nie ma tego całego bałaganu przed i po, a w dodatku mam czas na rozmowę, bo nie latam co chwilę do kuchni. Oczywiście gdy ktoś wpadnie w odwiedziny, to czymś go tam poczęstuję, ale wśród rodziny i znajomych słodzi właściwie tylko moja mama.</p><p>Rabarbar też muszę do truskawek zamrozić, bo te, które teraz można kupić, nie dość, że drogie, to smaku też nie mają takiego, jak te późniejsze. Podejrzewam, że mrozić już obrany i pokrojony w kawałki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnkaP, post: 1660976, member: 6990"] Cały szkopuł w tym, że ja raczej gości w domu nie podejmuję, bo nie robię żadnych imprez typu: urodziny, imieniny itp. Poza tym jeśli już mam coś świętować, to wolę spotykać się w restauracji lub kawiarni, bo nie ma tego całego bałaganu przed i po, a w dodatku mam czas na rozmowę, bo nie latam co chwilę do kuchni. Oczywiście gdy ktoś wpadnie w odwiedziny, to czymś go tam poczęstuję, ale wśród rodziny i znajomych słodzi właściwie tylko moja mama. Rabarbar też muszę do truskawek zamrozić, bo te, które teraz można kupić, nie dość, że drogie, to smaku też nie mają takiego, jak te późniejsze. Podejrzewam, że mrozić już obrany i pokrojony w kawałki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Hiram skandynawski
Top
Bottom