Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Humus czyli pasta z ciecierzycy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 1482953" data-attributes="member: 506"><p>Zrobiłam mój pierwszy w życiu hummus z sześcioma ząbkami czosnku. Powinnam była się zastanowić zanim je wszystkie dodałam, bo taka ilość czosnku jest nie do zjedzenia, zwłaszcza że mój czosnek był polski. Oblizałam tylko łyżkę i już czuję, że mnie czuć. </p><p>Przyjemne smarowidło poczekam aż się przegryzie. </p><p>A z sałata jak je zjadacie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 1482953, member: 506"] Zrobiłam mój pierwszy w życiu hummus z sześcioma ząbkami czosnku. Powinnam była się zastanowić zanim je wszystkie dodałam, bo taka ilość czosnku jest nie do zjedzenia, zwłaszcza że mój czosnek był polski. Oblizałam tylko łyżkę i już czuję, że mnie czuć. Przyjemne smarowidło poczekam aż się przegryzie. A z sałata jak je zjadacie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Humus czyli pasta z ciecierzycy
Top
Bottom