Graz @ 5 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407066Pychotka!
Nawet dzieci goraczkujące jadły
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że smakowało. Gorączkujące dzieci zazwyczaj nic nie chcą jeść, a tu taka niespodzianka.
Zdrowiejcie.
Ilona @ 15 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=468435Lepiej robić przed podaniem czy dzień wcześniej też można![]()
Kruszonka moze nasiąknąć prawda
Dzień wcześniej zagnieć kruszonkę i trzymaj w chłodzie- koniecznie. Lodówka by się przydała![]()
A samo crumble to tuż przed podaniem, bo imho dobre jest na gorąco/ciepło- taka jest, z resztą, idea tego deseru
Sinistra @ 15 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=468458Dzień wcześniej zagnieć kruszonkę i trzymaj w chłodzie- koniecznie. Lodówka by się przydała![]()
A samo crumble to tuż przed podaniem, bo imho dobre jest na gorąco/ciepło- taka jest, z resztą, idea tego deseruTeż myślałam o wcześniejszym gnieceniu![]()
No trudno. Koleżanka świeżynkę dostanie - będzie się piekło jak już u mnie będzie![]()
Ładny zapach - napewno nie odmówi![]()
Ines @ 28 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=756658Dobre te jabłaka były, oj dobre. Tym bardziej, że wykonane własnoręcznie przez autorkę przepisu![]()
Pokaż załącznik 33034![]()
![]()
![]()
niektórzy to mają dobrze![]()
a zdjęcie chętnie bym zjadła....
Ines @ 29 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=756798Cieszę się, że zdjęcie Ci sie podobało. Przy moim zacięciu do fotografii kulinarnej...
Chrzanisz głupoty, wiesz? Talent fotograficzny masz i to spory. Jak widać, do fotografowania jedzenia też.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.