BeataSz @ 9 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1328831Ale te jajka w śmietanie dobre są, niezależnie od tego kto z czym je.Dziękuję. Twoja opinia jest dla mnie wyjątkowo cenna. Serdecznie Cię pozdrawiam![]()
BeataSz @ 9 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1328831Ale te jajka w śmietanie dobre są, niezależnie od tego kto z czym je.Dziękuję. Twoja opinia jest dla mnie wyjątkowo cenna. Serdecznie Cię pozdrawiam![]()
BeataSz @ 9 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1328831ja akurat jajek w połączeniu z buraczkami nie uznaję, nawet jak wszyscy zajadają się chłodnikiem z buraczkami, to ja na to patrzeć nie mogęAle te jajka w śmietanie dobre są, niezależnie od tego kto z czym je.
Racja z tymi jajcami - smaczne są niezależnie![]()
A co do chłodnika - to ja ostatnio swój pierwszy w życiu właśnie z buraczkami popełniłam, i z jajem zjadłam, i smaczny był![]()
Wlodek1955 @ 25 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1512596Sadzona jak sadzone bardzo dobry przepis ale wolę w postaci jajecznicy.
Wkładam na patelnię łyżkę masła, wbijam 4 jajka i wstawiam na większy ogień.
U mnie na kuchni indukcyjnej to na 6.
Podczas smażenia cały czas mieszam odstawiając na chwilkę patelnie z kuchni tak lika razy.
Gdy się jajka zetną dokładam dopiero śmietanę i doprawiam do smaku.
Podaje z pomidorkami przesmażonymi na lub na samych tostach.
W załączeniu zdjęcie mojego śniadania..
Odwiedź moją stronęTo Ty jesteś Dziadek Włodek ?! Zagladalam do Ciebie juz wczesniej, zanim się pojawiles tu na naszym forum !![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.