Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Jaja w liściach herbacianych*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1734716" data-attributes="member: 2354"><p>O ile ja wiem - to ta zielona otoczka wystepuje raczej w jajkach juz troszke starszych i nie doswiadczylam tej obwodki przez dlugosc gotowania. Ja normalnie gotuje jajka wkladajac do wrzatku i po zagotowaniu 6-6,5 min. na twardo, a do 5 min. na miekko. Oczywiscie natychmiast po ugotowaniu przelewam zimna woda, aby przerwac gotowanie. Kiedys zdarzylo mi sie przegotowac do 8 min. i zielonej obwodki nie bylo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1734716, member: 2354"] O ile ja wiem - to ta zielona otoczka wystepuje raczej w jajkach juz troszke starszych i nie doswiadczylam tej obwodki przez dlugosc gotowania. Ja normalnie gotuje jajka wkladajac do wrzatku i po zagotowaniu 6-6,5 min. na twardo, a do 5 min. na miekko. Oczywiscie natychmiast po ugotowaniu przelewam zimna woda, aby przerwac gotowanie. Kiedys zdarzylo mi sie przegotowac do 8 min. i zielonej obwodki nie bylo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Jaja w liściach herbacianych*
Top
Bottom